CHOCOLATECOOKIEBALLS

En cookie og chokolade i en kugle

Når man træder ind i den helt nye CHOCOLATECOOKIEBALLS-butik, er der et øjebliks let panik. Alt ser lækkert ud, og der er så mange varianter at vælge imellem. For de chokoholiske blandt os er der endda en XXL Cookieball.

Disse velsmagende cookieballs solgte så godt i Milli's onlinebutik, at hun besluttede at åbne en fysisk butik. Baseret på en eksisterende småkage, f.eks. en stroopwafel, fyldes dejen og formes til en kugle, før den dyppes i chokolade.

"Og her er vi så. Milli har lejet lokalerne siden april sidste år, men butikken åbnede i august. "Det tog noget tid at få den specialfremstillede montre hertil fra Italien". Milli nyder at lave cookieballs i sit køkken. "Det er hårdt arbejde og spændende iværksætteri. Det kan også gå galt, selv om man har investeret meget i det."

På trods af den usikkerhed, der følger med at drive egen virksomhed, går Milli nu på arbejde i sin egen butik hver dag. "Det er meget specielt. Det er virkelig min, det er stadig skørt at tænke på nogle gange".

Muligheden for nemt at lave min egen hjemmeside var hovedårsagen til, at jeg valgte Webador

Selve konceptet er unikt. "Så vidt jeg ved, er der ingen, der har en butik som denne, så jeg kan sige, at jeg er den eneste i verden", siger Milli stolt. "Det startede med, at jeg lavede nogle trøfler med en kiksebund, og det gik op for mig, at man kunne gøre det samme med alle slags kager". Reaktioner fra familie og venner ansporede Milli til at gå videre med det. "Jeg startede med at sælge via Instagram, før jeg lancerede min hjemmeside med Webador. Muligheden for nemt at oprette min egen hjemmeside var hovedårsagen til, at jeg valgte Webador."

For omkring et år siden steg salget i netbutikken kraftigt. "Jeg tror, det skyldtes den stigende interesse for at købe cookies online, men coronapandemien var også en faktor".

Milli havde oprindeligt slet ikke tænkt sig at åbne en butik, så hun lagde resolut røret på, da en ven ringede og tilbød hende et lokale. Kort efter opkaldet begyndte hun at fortryde. "Måske var det alligevel noget for mig?" Hun ringede tilbage til vennen for at sige, at hun havde skiftet mening.

En butik med mursten og mørtel

Mens salg via onlinebutikken kun indebar lidt eller ingen kundeinteraktion, nyder Milli nu mest den personlige kontakt i sit job. "Det er meget sjovt at se kundernes entusiasme. Ærlig talt er det også, fordi ingen nogensinde har sagt, at de ikke kunne lide produktet". Milli nyder også at bruge sine dage på at bage - hendes yndlingsbeskæftigelse.

"Tiden er kommet til at opgive mit andet arbejde. En butik, to jobs, produktion - det blev alt sammen for meget. Det ville være rart at gå tilbage til normale arbejdstider igen og få en mere regelmæssig arbejdsuge." Det meste af tiden arbejder hun alene, men andre dage hjælper hendes familie med salget, mens Milli tager sig af produktionen.

En fordel ved at have sin egen butik er, at der altid er noget at spise. "Jeg plejer at tage Nutella med chokoladestykker eller en af specialiteterne - vanilla Oreo, lavet med golden Oreo".

Det bedste er, at der er så meget plads til variation. "Jeg bliver ved med at finde på nye smage og varianter", siger Milli, da turisterne kommer ind i butikken og begynder at kigge sig omkring. "Og det fantastiske ved at bage er, at det giver et lækkert slutresultat, som andre kan nyde godt af." Det kan vi ikke være uenige i.

Vil du vide mere om CHOCOLATECOOKIEBALLS? Tjek hjemmesiden ud.

Vil du også bygge din egen hjemmeside?

Registrér dig i dag - det tager kun få minutter!