"Vi hjælper ejere af små virksomheder med at optimere deres onlinetilstedeværelse ved at levere de værktøjer, de har brug for til nemt at bygge en hjemmeside, de kan være stolte af."

Fremragende
4,6 ud af 5

Performance

1,99milliard

omsætning som vores kunder har realiseret ved salg via deres webshopper

4,2million

oprettede hjemmesider

12.00tusind

5-stjernede anmeldelser

Vores løfter

Overraskende ligetil

Vi holder gerne tingene så enkle som muligt. Derfor kan alle bygge en hjemmeside med Webador, selv uden nogen som helst tekniske kundskaber.

Abonnementer til en overkommelig pris og uden problemer

Vi vil gerne gøre det muligt for alle at bygge deres egen hjemmeside, uanset deres indtægt. Foruden permanent lave priser ønsker vi at gøre det så uproblematisk som muligt at oprette en hjemmeside.

En god brugeroplevelse

Synes du, at det er kedeligt at bygge en hjemmeside? Det bliver det ikke, hvis du vælger Webador! Takket være vores avancerede træk-og-slip-editor kan det være overraskende sjovt.

Fremragende support

Har du brug for hjælp? Vores fremragende supportteam står klar til at hjælpe dig videre!

Et resultat, som du kan være stolt af

Vi sørger for, at du har alle tools til at oprette en hjemmeside eller webshop, du kan være stolt af!

Fra studentervirksomhed til global aktør

Hvad sker der, når to ambitiøse it-studerende sidder sammen ved et bord med en bærbar computer og en wi-fi-kode? Man ved ikke på forhånd, hvad der kommer ud af det, man ved kun, at det bliver spændende, overraskende og interessant...

Wouter Twisk (CEO) og Roel van Duijnhoven (CTO) mødtes i 2006 på Eindhoven University of Technology. Hvad der startede som et studieprojekt, der anvendtes af familie og venner, har gennem årene udviklet sig til en førsteklasses platform, der sætter ejere af små virksomheder i stand til at bygge en hjemmeside i løbet af 10 minutter. JouwWeb blev født og har skabt sig et navn.

Grundlæggerne af Webador på deres første kontor Grundlæggerne af Webador på deres første kontor
Webador
Siden 2020 også internationalt med Webador

Efter eksamen i 2013 fokuserede Roel og Wouter på JouwWeb på fuld tid. De lejer et kontor i det travle Strijp-S i Eindhoven, ansætter deres første medarbejdere... og gæt hvad? Studentervirksomheden vokser hurtigt til en succesfuld, international hjemmesidebygger. I 2020 lancerer JouwWeb sin internationale bror Webador med idéen om at gøre vores hjemmesidebygger og hjælpecenter tilgængeligt på flere sprog.

Den hurtige vækst har nu hjulpet mere end 187000 små iværksættere verden over med at forbedre deres online-findbarhed. Vores hjemmesidebygger er nu tilgængelig på ikke færre end 10 sprog! Vores dedikerede team på 30 personer arbejder hver dag for at hjælpe ejere af små virksomheder verden over med at bygge en hjemmeside, de kan være stolte af.

Vores team tager imod Deloitte Fast 50-prisen i 2022 Vores team er vokset til over 30 personer i 2023

Det er vores mål at hjælpe ejere af små virksomheder over hele verden

Vores donation til 50.000 kr. til Village Enterprise, en organisation, der fokuserer på at styrke sårbare kvinder gennem iværksætteri, støtter fremadstræbende ejere af små virksomheder i Østafrika.

Priser

Deloitte Technology Fast 50 2019 2020 2021 FD Gazellen 2019 Vurderet som 'Fremragende' på Trustpilot
Roel tager imod Deloitte Technology Fast 50-prisen i 2022.

Vil du også bygge din egen hjemmeside?

Registrér dig i dag - det tager kun få minutter!