"Vi hjælper ejere af små virksomheder med at optimere deres onlinetilstedeværelse ved at levere de værktøjer, de har brug for til nemt at bygge en hjemmeside, de kan være stolte af."

Performance

1,6milliard

omsætning som vores kunder har realiseret ved salg via deres webshopper

3,1million

oprettede hjemmesider

9tusind

5-stjernede anmeldelser

Vores løfter

Overraskende ligetil

Vi holder gerne tingene så enkle som muligt. Derfor kan alle bygge en hjemmeside med Webador, selv uden nogen som helst tekniske kundskaber.

Abonnementer til en overkommelig pris og uden problemer

Vi vil gerne gøre det muligt for alle at bygge deres egen hjemmeside, uanset deres indtægt. Foruden permanent lave priser ønsker vi at gøre det så uproblematisk som muligt at oprette en hjemmeside.

En god brugeroplevelse

Synes du, at det er kedeligt at bygge en hjemmeside? Det bliver det ikke, hvis du vælger Webador! Takket være vores avancerede træk-og-slip-editor kan det være overraskende sjovt.

Fremragende support

Har du brug for hjælp? Vores fremragende supportteam står klar til at hjælpe dig videre!

Et resultat, som du kan være stolt af

Vi sørger for, at du har alle tools til at oprette en hjemmeside eller webshop, du kan være stolt af!

Fra studentervirksomhed til global aktør

Hvad sker der, når to ambitiøse it-studerende sidder sammen ved et bord med en bærbar computer og en wi-fi-kode? Man ved ikke på forhånd, hvad der kommer ud af det, man ved kun, at det bliver spændende, overraskende og interessant...

Wouter Twisk (CEO) og Roel van Duijnhoven (CTO) mødtes i 2006 på Eindhoven University of Technology. Hvad der startede som et studieprojekt, der anvendtes af familie og venner, har gennem årene udviklet sig til en førsteklasses platform, der sætter ejere af små virksomheder i stand til at bygge en hjemmeside i løbet af 10 minutter. JouwWeb blev født og har skabt sig et navn.

Efter afslutningen af deres uddannelse i 2013 lejede Roel og Wouter kontor i Eindhovens travle Strijp-S-kvartér og ansatte deres første medarbejdere. Nu om stunder, efter lanceringen af deres internationale brand Webador, vokser virksomheden med halsbrækkende fart.

Takket være JouwWebs hurtige vækst har virksomheden hidtil hjulpet over 100.000 små iværksættere i hele verden med at optimere deres digitale findbarhed. Vores motiverede team af 30 medarbejdere arbejder hver dag på at hjælpe ejerne af små virksomheder med at bygge en hjemmeside, som de kan være stolte af.

Grundlæggerne af Webador på deres første kontor Vores stadigt voksende team nyder en drink Vores team tager imod Deloitte Fast 50-prisen i 2022

Priser

Deloitte Technology Fast 50 2019 2020 2021 FD Gazellen 2019 Vurderet som 'Fremragende' på Trustpilot
Roel tager imod Deloitte Technology Fast 50-prisen i 2022.

Vil du også bygge din egen hjemmeside?

Registrér dig i dag - det tager kun få minutter!